Ziektewet Uitkering bezwaar

  1. Bel, mail of app ons
  2. Bespreek uw probleem
  3. Kies de beste oplossing voor uw situatie

Bel direct: 06 – 87 41 89 49

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9 tot 12.30 en van 13.30 tot 17:00.
U kunt ons altijd whatsappen!

Vragen stellen en besluit uploaden

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, txt.

Ziektewet uitkering bezwaar

Heeft u een negatief besluit ontvangen met betrekking tot een Ziektewetuitkering? Wilt u dit aanvechten en bent u op zoek naar kundige rechtsbijstand hiervoor? Mocht de termijn al verstreken zijn, schroom dan niet toch contact op te nemen.

Hersteldmeldingen, eerstejaarsziektewetbeoordeling, zwangerschap en no riskpolis, wat het ook zij, wij kunnen u bijstaan. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in de Ziektewet. Dit betekent voor u: geen onnodige verkwisting van uw tijd, geen onnodige kosten, maar een to-the-point-aanpak met een grote kans op succes.

De Ziektewet kent in sommige zaken een van de standaard van zes weken geldende bezwaartermijn. Soms is het twee weken en soms is het zes weken. Wees hier alert op. Mocht de termijn al verstreken zijn, schroom dan niet toch contact op te nemen met een advocaat. In sommige gevallen neemt het UWV de zaak toch nog in behandeling.

Soms is het noodzakelijk zijn dat een eigen arts of arbeidsdeskundige wordt ingeschakeld. Wij werken met vaste kundige artsen en arbeidsdeskundigen, waarmee wij goede prijsafspraken hebben gemaakt. Ook hier profiteert u als klant van.

Bel gerust voor meer informatie: 06 – 841 587 66