Over Uitkeringendesk.nl

Uitkeringendesk.nl is een initiatief van mr. I. Rhodes en mr. N. Velthorst, landelijk opererende uitkeringsadvocaten met bij elkaar al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van uitkeringen. Onze uitkeringsadvocaten zijn gespecialiseerd op het hele terrein van de sociale zekerheid, dus zowel sociale voorzieningen als sociale verzekeringen, en wij staan zowel de particulier als de werkgever / eigen risico drager bij. In zaken over ziekte werken wij geregeld samen met vaste verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen.

Uitkeringendesk.nl

De beste rechtsbijstand voor het gunstigste tarief!

Niels Velthorst

Uitkeringsadvocaat

Niels Velthorst is in 2004 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de richting internationaal strafrecht en criminologie. In datzelfde jaar werd hij op 23-jarige leeftijd tot advocaat beëdigd en behandelt sindsdien straf- en bijstandszaken. Als geboren en getogen Westfries houdt Niels van duidelijkheid en aanpakken.
Aan de Universiteit Utrecht heeft Niels met goed gevolg de profileringsopleiding strafrecht, de specialisatieopleiding jeugdstrafrecht en de specialisatieopleiding strafrecht gevolgd. Hij mag zich dus strafrechtspecialist noemen en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.
Als raadsman in strafzaken heeft Niels een landelijke praktijk en in bijstandszaken procedeert hij in bestuursrechtelijke procedures tegen gemeenten door het hele land.

Ivor Rhodes

Uitkeringsadvocaat

Ivor is arbeidsrechtadvocaat met een bijzondere focus op het werknemersverzekeringsrecht (WW, WIA, Ziektewet). Daarnaast is Ivor een zeer ervaren procesjurist. Zijn procespraktijk is breder dan enkel het arbeidsrecht en hij procedeert over diverse contractuele en socialezekerheidsrechtelijke aangelegenheden.
Ivor wordt gewaardeerd om zijn vriendelijkheid in combinatie met zijn spitsvondigheid, juridische kennis en vermogen moeiteloos te schakelen tussen een harde en empathische aanpak.
Ivor heeft de specialisatieopleiding van de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) succesvol afgerond en is lid van de vereniging Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrechtsadvocaten Amsterdam (VAAA).