WIA Uitkering bezwaar

  1. Bel, mail of app ons
  2. Bespreek uw probleem
  3. Kies de beste oplossing voor uw situatie

Bel direct: 06 – 87 41 89 49

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9 tot 12.30 en van 13.30 tot 17:00.
U kunt ons altijd whatsappen!

Vragen stellen en besluit uploaden

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, txt.

WIA Uitkering bezwaar

Heeft u een negatief WIA-besluit ontvangen? Wilt u dit aanvechten en bent u hiervoor op zoek naar kundige rechtsbijstand? Mocht de termijn al verstreken zijn, schroom dan niet toch contact op te nemen.

Afwijzing WIA, loonsanctie, wijziging arbeidsongeschiktheidspercentage? Wat het ook zij, wij kunnen u bijstaan; onze advocaten zijn gespecialiseerd in de WIA. Dit betekent voor u: geen onnodige verkwisting van uw tijd, geen onnodige kosten, maar een to-the-point-aanpak met een grote kans op succes.

Voor WIA-zaken gelden bezwaar- en beroepstermijnen van 6 weken. Mocht de bezwaartermijn al verstreken zijn, schroom dan niet toch contact met ons op te nemen. In sommige gevallen neemt het UWV het bezwaar toch nog in behandeling, zelfs als de officiële bezwaartermijn al verstreken is.

Soms is het noodzakelijk dat een eigen arts of arbeidsdeskundige wordt ingeschakeld. Wij werken met vaste kundige artsen en arbeidsdeskundigen, waarmee wij goede prijsafspraken hebben gemaakt. Ook hier profiteert u als klant van.

Bel gerust voor meer informatie: 020 – 663 7931